Knuffelbijen

Aangezien mijn kinderen thuisonderwijs krijgen vind ik het heel leuk om met hen dingen te ondernemen waardoor ze echt zien en ervaren hoe ze in elkaar steken. Ik probeer ze ook echt een duurzaam gedachtegoed mee te geven. Toen ik de Knuffelbijen tegenkwam was ik dan ook meteen geinteresseerd. Dit is namelijk een mooie manier om het met hen te hebben over hoe de bijenpopulaties in Nederland steeds verder onder druk komen te staan, terwijl we juist de bijen ook nodig hebben om het groen zo mooi te houden en de natuurlijke bestuiving van bomen en planten te bewerkstelligen.

En dus heb ik een set Knuffelbijen besteld. Deze bijen zijn ongevaarlijk, ze steken namelijk niet. Dat is mooi, want dan kunnen we ze zonder risico van heel dichtbij gaan bekijken. En dat zijn dan weer mooie leermomenten. Als ik de Knuffelbijen binnen heb, en ze uit hun winterslaap gekomen zijn, dan zal ik hier onze ervaringen delen!

getrouwd - moeder van 4 - groningen - musjes kinderwinkel - draagdoek - duurzaam - wasbare luiers - thuisonderwijs - geitenwollensokken in high heels - maar vaccineert wel

Geef een reactie