Project Baby I

7 Juni 2015

Lieve Stef,

Hoe gaat het met je Stefanie? Genieten jullie ook zo van het lekkere weer? De kinderen zijn hier echt de hele dag buiten. Quinten zal ook de buurt wel intrekken? Laat je hem al een beetje op zijn eigen houtje z’n gang gaan? En Faylicia, die wordt ook steeds groter joh! Is er inmiddels wat meer rust in huis nu je gestopt bent met dat eeuwige moeten kolven? Ik hoop het!

Ik denk hier nog regelmatig terug aan de babytijd van de kinderen. Hoe zwaar het was toen Julyan al die maanden bleef huilen en hoe makkelijk Nura was, maar dat ik zoveel moeite had om me aan te passen aan het 24/7 moederschap. En Taegan was eigenlijk helemaal geen makkelijke baby, omdat hij 24/7 aan de borst wilde, maar die heb ik toch als redelijk easy ervaren.

Maar het baby is er nu echt helemaal af. Taegan drinkt nog wel aan de borst, maar er komt volgens mij niks meer uit. Hij kan inmiddels wel zonder, dat mag ook wel aangezien hij 5 is, maar ach, die paar minuutjes samen zijn toch best bijzonder nog. Als ie besluit te stoppen is er niets meer van de babytijd over… best confronterend eigenlijk 🙁

Ik word er best moedeloos van. Na alles wat we de afgelopen 5 jaar geprobeerd hebben, telkens weer de hoop, gevolgd door teleurstelling. Blegh.

Nou ja, ik ben toe aan vakantie. Nog een paar weken en dan lekker naar Italië toe. Twee hele weken en dan terug via Strasbourg. En we denken erover om dan op de laatste dag naar een pretpark te gaan en daarna terug naar huis te rijden. Weet jij welk park leuker is? Phantasialand of Europa Park?

Liefs, Musetta

getrouwd - moeder van 4 - groningen - musjes kinderwinkel - draagdoek - duurzaam - wasbare luiers - thuisonderwijs - geitenwollensokken in high heels - maar vaccineert wel

Geef een reactie