Project Baby II

8 Juni 2015

Lieve Mus,

Een paar dagen geleden kreeg ik een e-mail van de basisschool dat Quintens inschrijving definitief is. Spannend! In januari 2016 start hij pas echt maar ik zie er nu al een beetje tegenop, hij is ineens zo groot! Hoewel, groot… Ik laat hem nog niet echt op zijn eigen houtje buiten hoor, dat vind ik best eng. We gaan wel veel naar buiten nu en hij speelt alleen achterbuiten, maar buiten de poort ga ik altijd mee. Gelukkig hebben we een super leuk speeltuintje dichtbij en vindt Faylicia het in de draagdoek altijd prima.

Ik ben toch nog maar niet gestopt met kolven, kon het gewoon niet. Het moet toch ooit beter gaan met drinken?! Gelukkig gaat het nog wel aardig en ook de donormelk in de vriezer is nog niet op. Het is soms wel net even te veel hoor…. Een baby, een peuter en dat eeuwige gekolf, maar ja, je weet hoe ik er over denk. Snap wel dat je Taegan als easy hebt ervaren, Quinten dronk ook veel op het begin maar nu met dat gesukkel met Faylicia weet ik wel dat ik dat in ieder geval liever had.

Kan me zo goed voorstellen hoe pijnlijk die onvervulde kinderwens moet zijn. Het is niet zomaar iets en jullie hebben al zoveel voor je kiezen gekregen. Zou willen dat het allemaal een stuk makkelijker was. Misschien, ooit… Je weet wat ik heb gezegd!

Je bent niet de enige die aan de vakantie toe is, hier hetzelfde. Gewoon even lekker niks doen en genieten van de kinderen. Qua parken heb ik eigenlijk geen idee, de meningen in mijn vriendenkring hier zijn wisselend. Laat je me weten welke het uiteindelijk wordt?

Liefs, Stefanie

Hoi, mijn naam is Stefanie! Ik woon in het prachtige zuiden met mijn twee kinderen; Quinten van 6 en Faylicia van 3. Hier maak ik van alles mee en dat vind ik leuk om met jullie te delen. Vergeet niet af en toe een korreltje zout erbij te nemen!

Geef een reactie