Project Baby IX

4 juli 2015

Lieve Stef,

We hebben het gehaald. Na een lange rit zijn we op onze vakantiebestemming in Italië aangekomen. Het was best nog ver en hebben er toch langer over gedaan dan we in eerste instantie hoopten, maar het was wel ontspannen in de auto hoor. Gelukkig maar. Gisteravond haalden we Nura op van scoutingkamp en zijn we meteen door gaan rijden. Even gegeten bij een wegrestaurant, jeweetwel, zo een waardoor je als ouder meteen de bom bent. Met zo’n grote-gele-mamaletter, en daarna gaan rijden. Allebei een stuk van 2 uur zodat we al een flink stuk door Duitsland heen waren. Rond middernacht kwamen we aan bij het hotel waar we een gezinskamer met twee 2-persoonsbedden hadden. Ideaal: drie kids passen makkelijk in een 2-persoonsbed. Ze sliepen in de auto al dus sliepen ook zo door toen we ingecheckt waren. Wij sliepen vrij snel erna ook. In de ochtend zijn we redelijk vlot weer gaan rijden zodat we niet al te lang zouden hoeven wachten voor de Gotthardtunnel. Was natuurlijk ijdele hoop, maar nou ja, na een uurtje wachten waren we de tunnel door en reden we Italië in. Vanuit daar was het nog maar een paar uur. Met de iPads in de auto was het te doen.

Het appartement is echt geweldig trouwens. Super de luxe en heel mooi allemaal. De kinderen hebben al vrienden gemaakt hier. En we zijn er pas 3,5 uur nu . Het is warm en belooft een fijne week te worden. De rijpe vijgen groeien aan de boom. Heeeerlijk!

Jij bewaakt het fort wel he? Ik ben voor werk gewoon bereikbaar natuurlijk, maar heb geen WiFi als we op pad zijn komende twee weken, dus ik reageer wellicht wat slomer dan anders!

Liefs, Musetta

getrouwd - moeder van 4 - groningen - musjes kinderwinkel - draagdoek - duurzaam - wasbare luiers - thuisonderwijs - geitenwollensokken in high heels - maar vaccineert wel

Geef een reactie