Project Baby VI

23 juni 2015

Lieve Mus,

Snap dat je het druk hebt hoor. Ik ervaar de drukte bij Musjes natuurlijk ook. Aan de ene kant super leuk om te zien, we doen het goed! Maar aan de andere kant is het soms wel even zoeken met hoe en wat. Faylicia is natuurlijk ook bij me en ik denk dat ik soms het thuiswerken wel onderschat had. Maar ja, ze is ook nog zo klein he, wordt in oktober pas 1.

Het is inderdaad jammer dat je er zo weinig aan overhoudt, maar aan de andere kant, we maken wel een hoop mensen blij met de producten! Wat lief dat je haar baby overnam en deze zo bij je tot rust kwam. Ik weet hoe ’n rustgevende werking jij op baby’s hebt, echt heerlijk om te zien. Hoewel ik het eerlijk gezegd ook vaak wel pijnlijk vond hoor… had je liever met een baby van jezelf gezien. Dat gaat toch iedere keer door mijn gedachten heen dan. Dus ja, wat mij betreft ben je echt wel goed in dat gemoeder!

Hier hebben we ook echt genoten van het weekend. Quinten heeft het hele weekend buiten gespeeld en met Faylicia heb ik heerlijk lang gewandeld in de draagdoek. Kan daar zo van genieten. Wel fijn hoor, dat jouw kinderen al zo groot zijn, die vermaken zichzelf wel. Vind je het niet eng met Taegan dan, zonder zwemdiploma? Of red hij zich prima?

Spreek je snel weer!

Liefs, Stefanie

Hoi, mijn naam is Stefanie! Ik woon in het prachtige zuiden met mijn twee kinderen; Quinten van 6 en Faylicia van 3. Hier maak ik van alles mee en dat vind ik leuk om met jullie te delen. Vergeet niet af en toe een korreltje zout erbij te nemen!

Geef een reactie