Project Baby VII

27 juni 2015

Ha Stef,

Met het lekkere weer is alles leuker en mooier. Ik zie het allemaal niet zo somber in, als de zon schijnt. Ik geloof dat je mij echt een zomermens mag noemen. De winter en de kou, ik vind het gewoon echt deprimerend, maar in de zomer kom ik helemaal tot leven. Volgens mij worden ook mijn beste ideeën in de zomer gemaakt haha! En om je vraag te beantwoorden nee, ik maak me geen enkele zorgen over Taegan bij het water. Hij heeft zelf al geen enkele interesse om diep te gaan. Dat is ook een van de redenen dat we met hem langer wachten met zwemlessen. Hij vindt het allemaal gewoon niet zo interessant, dat water. En hij is nog zo speels dat het ook niet echt zinvol is om hem te dwingen bij de les te blijven. En het schijnt ook dat als je je kind al met 5 laat starten dat ze er dan niet perse eerder klaar mee zijn, omdat ze geen drijfvermogen hebben zo klein. En laat mijn kinderen nou ook nog eens klein van stuk zijn. Nee, wij wachten wel tot hij 6 is. Dan fietst ie er vast snel doorheen. Als het echt een waterrat was geweest had ik er misschien anders over gedacht, maar nu zinloos langs de waterkant zitten elke week, pas ik voor. Julyan hebben we gewacht tot hij 6,5 was en toen haalde hij in 6 maanden zijn diploma A en 8 weken later zijn diploma B. Hij was al eens begonnen toen hij 5 was, maar dat was geen succes.

De laatste loodjes nu maar. Nog een week en de kinderen gaan op zomerkamp. Nura gaat met de welpen 5 dagen weg. De jongens met de bevers 2 dagen. Dus Hotze en ik gaan samen een nachtje in een hotel en dan in Amsterdam inkopen doen voor de wintercollectie van komend jaar. Als we vrijdags Nura ophalen van kamp rijden we meteen door. Een uur of 4 rijden zodat we al een stuk Duitsland achter de rug hebben en dan crashen in een snelweghotel. De volgende dag kunnen we dan iets relaxter naar Italië. Moet je kijken waar we verblijven: het appartement Annabella van Tenuto il Castelleto. Heb je die aflevering van Ik Vertrek gezien? Daar werden zij gevolgd. Lijkt me een onwijs relaxte plek en lekker luxe. Echt even bijkomen. En voor de kinderen waarschijnlijk een paradijs aan andere kinderen. En warmte! Zon! Zwembad! Lekker eten! Ik kom die week wel door haha!

Ik hoop dat het hier ook lekker weer wordt. Moet toch haast wel, inmiddels? Er mag best een hittegolfje langskomen, wat mij betreft. Neemt Leon nog vrij in de zomer zodat jullie wat leuke dingen kunnen doen? Als jullie zin hebben mogen jullie best in ons huis vakantie vieren als wij weg zijn. Leuker is het natuurlijk als je langskomt als ik er wel ben, haha, maar het een hoeft het ander niet uit te sluiten.

Liefs Musetta

 

getrouwd - moeder van 4 - groningen - musjes kinderwinkel - draagdoek - duurzaam - wasbare luiers - thuisonderwijs - geitenwollensokken in high heels - maar vaccineert wel

Geef een reactie