Project Baby VIII

29 juni 2015

Lieve Mus,

Hier precies hetzelfde, ik vind winters enorm stom. Deprimerend, saai, donker, grauw, zei ik al saai? Maar goed, ik hou me er altijd maar aan vast dat het vanzelf lente en zomer wordt en dat maakt me heel gelukkig. Nu genieten we dus volop! In de zomer is alles minder erg.

Gelukkig maak je je over Taegan geen zorgen, dat scheelt een hoop. Snap dat je hem langer laat wachten met zwemles, volgens mij heeft het ook geen zin om kinderen heel vroeg op zwemles te doen. Sowieso inderdaad niet voor 5 jaar, dus bij Quinten kijk ik tegen die tijd nog wel even. Nu ik je verhaal zo lees zie ik er gelijk tegenop, elke week langs het zwembad zitten, blugh. Maar goed, dat duurt nog wel even gelukkig, eerst maar eens naar de basisschool in januari! Van Julyan wel super zo snel! Wauw! Hoop dat dat jullie met Taegan ook gegund is, scheelt een hoop saaie uurtjes. Hoe ging dat bij Nura?

Wat fijn dat jullie kinderen op kamp willen en durven. Als mijn kinderen op mij lijken duurt het wel even voor ze dat durven, haha. Ik ben echt een enorme huismus en heb tot groep 3 aan m’n moeders rok gehangen. Al die enge mensen… Maar heerlijk, een nachtje weg met Hotze! Dat is dan wel weer het voordeel van geen baby hebben. Fijn dat jullie het kunnen combineren met de Kleine Fabriek. Stuur je me wel wat foto’s van de wintercollectie? Ben heel benieuwd! Kies maar wat uit voor Faylicia ook, ik vertrouw helemaal op jouw smaak!

Geweldige appartementen! De kinderen zullen het daar inderdaad zeker naar hun zin hebben. De aflevering van Ik Vertrek heb ik niet gezien, maar die ga ik nu zeker wel terugkijken. Bijna jammer dat je maar een week gaat!

Hier mag inderdaad wel een hittegolf komen, heerlijk. Ik dobber wel lekker in het zwembad in de achtertuin. Hoewel, dan moet er wel iemand bij Faylicia thuis zijn, Quinten vindt het heerlijk maar voor Fay is het water eigenlijk nog te koud. Ach, we zien het wel. Leon heeft inderdaad vrij in de zomer, dus misschien gaan we nog wel weg. Ik beslis zulke dingen meestal last minute, vind ik heerlijk. Je aanbod ga ik zeker over nadenken, jullie huis is prachtig en Groningen is een fijne stad!

Liefs Stefanie

Hoi, mijn naam is Stefanie! Ik woon in het prachtige zuiden met mijn twee kinderen; Quinten van 6 en Faylicia van 3. Hier maak ik van alles mee en dat vind ik leuk om met jullie te delen. Vergeet niet af en toe een korreltje zout erbij te nemen!

Geef een reactie