Project Baby X

6 juli 2015

Lieve Mus,

Wat fijn dat jullie aangekomen zijn en wat klinkt de reis relax zeg! Met Fay hoef ik echt niet ver te gaan, die krijst al als ik naar de Albert Heijn wil rijden. Ze vindt autorijden helemaal niet tof dus we blijven dit jaar dichtbij huis, relaxter voor iedereen.

Ben echt heel blij dat jullie zo’n fijne reis hebben gehad en maak je vooral niet druk om de winkel. Het meeste weet ik inmiddels wel en met overleg met collega’s komen we een heel eind. Jij hoeft nu alleen maar te genieten van je gezin en wij doen de rest wel!

Het wordt hier ook eindelijk wat beter weer gelukkig. Afgelopen dagen was het maar grauw en ik was bang dat de zomer nooit zou komen. Dit is ook echt de laatste keer dat Quinten nog veel thuis is, volgend jaar zit hij al een half jaar op school en zullen we het moeten doen met zes weken zomervakantie. Ben heel benieuwd hoe dat gaat voelen. Vanwege Léons weekendwerk zit ik nooit in een doordeweeks ritme, dus dat zal nog wennen worden! `

Nou goed, we gaan het allemaal zien.
Spreek je gauw!

Liefs,
Stefanie

Hoi, mijn naam is Stefanie! Ik woon in het prachtige zuiden met mijn twee kinderen; Quinten van 6 en Faylicia van 3. Hier maak ik van alles mee en dat vind ik leuk om met jullie te delen. Vergeet niet af en toe een korreltje zout erbij te nemen!

Geef een reactie